Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Ei-natoon

Puolustan Rauhaa, en Natoa

Kiitos Nato-keskustelijoille, mie tajuan nyt, kiitos teän kommenteista ja yhteyenotoista, että tämon mulle henkilökohtanenki kysymys ja asia. Mie haluan rauhaa, mie puolustan rauhaa, mie uskon rauhhaan!

Äiti oli Viipurissa syntyny 1935 ja mummo jostaki Vienankarjalasta eikä kerehneet eikä kyehneet puhuhmaan sota-asioista muutako itkehmään. Ja iloitteen niinko karjalaisten kait on ollu tapana selvitä, laulamalla ja nauramalla.

Nato on konkreettinen uhka

Suo­men tur­val­li­suus­po­li­tii­kas­sa on va­rau­dut­ta­va myös sii­hen tu­le­vai­suu­den s­ke­naa­ri­oon, jos­sa ys­tä­vät muut­tu­vat vi­hol­li­sik­si ja vi­hol­li­set ys­tä­vik­si. Ta­lous­ro­mah­duk­sen jäl­keen tä­mä kään­ne ta­pah­tuu hy­vin no­pe­as­ti. Ä­kis­ti eu­ro ja dol­la­ri ei­vät e­nää kel­paa kau­pan­käyn­tiin.

Nato. Tuhon tiellä ollaan!

NATO

Isäntämaasopimus vai antautumissopimus?

Verkkomedian Kotimaan uutisissa kirjoitti Janus Putkonen jo 28.8.2014: Sopimuspaperi paljastaa: 'Isäntämaasopimus' tekee Naton komentajasta Pohjolan isännän:

Suomi Natoon - Haglund maanpetturi

Kuten julkisuudesta [1] [2] nyt hiljakseen selviää, Suomi liitetään käytännössä NATO:on ensi viikolla Carl Haglundin toimesta sekä NATO:n omien sopimusten vastaisesti että Suomen laillista järjestelmää halveksuvasti polkien.

Kultarannan vieraslistalta unohtuivat tavalliset ihmiset!

Naantalissa presidenttiemme kesäasunnolla Kultarannassa järjestettiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön toimesta turvallisuus- ja puolustuspoliittinen kesäseminaari – unohtamatta Ukrainaa ja meille niin tärkeää Venäjää. Tilaisuuden panelistit olivat erinomaisesti valittu, vain Sofi Oksasen 1] paikalla olo ihmetytti, ehkä Niinistön puoliso kirjallisuuteen ihastunut rouva Jenni Haukio oli saanut tahtonsa lävitse?

 

Putin kunnioittaa kansalaistemme natokantaa

Uutisointi mouruaa, että Venäjä varoittaa Suomea sen Natoon liittymisestä. Samasta aiheesta presidenttimme Sauli Niinistö oivalsi mitata kartalta, että muodostaisimme natorajasta Venäjää vasten noin puolet, jos liittyisimme.

 

On kuitenkin varmaa, että nyt vähän aseistettu ja harvaan miehitetty Suomen itäinen maaraja muuttuisi oleellisesti, jos olisimme Natossa – ja nimenomaan tehokkaan aseistuksen ja erikoisjoukkojen lisääntymisen osalta. Pietari on venäläisille elintärkeä jo historiallisista syistä.

Presidentti Niinistö: Suomi olisi puolet Naton maarajasta Venäjän kanssa

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö esitti Ylen Ykkösaamussa toivomuksen, että Suomen Nato-jäsenyydestä käytäisiin kattavaa, ei yksipuoleista keskustelua.

Toimiiko Carl Haglund kansakunnan vastaisesti natotuksessaan?

Puolustusministeri, siviilipalveluksenkin terveydellisistä syistä laistanut Carl Haglund hallitusmandaatilta ja todelliselta noin kahden prosentin RKP-kansalaiskannatukselta *] lohkaisi eli murjaisi toisen sammakon – ”Venäjä toimillaan on ajanut meidät suomalaiset lähemmäksi Natoa kuin milloinkaan”. No, ruotsalaiset ja kokoomuslaiset **] yrittävät jengata päähämme Naton rautakypärää kaikin keinoin – välittämättä kansalaisten laajasta enemmistöstä.

YLE sensuroi mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset

Suomen Yleisradion YLE on sensuroinut mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset. Tästä ensimmäisestä viime perjantaina järjestetystä mielenilmauksesta ei kerrottu mitään missään, ei edes Helsingin-Sanomissa.

 

Mutta sensijaan kun nyt 2-3 Russofobia pitivät Venäjävastaisen mielenosoituksen Helsingin areenan edessä, niin sinne lähetettiin oikein YLE:n toimittaja, joka raportoi paikalta oikein Twiittausten kera.

 

Suomi NATON jäseneksi pelottelun keinoin ?

Olen seurannut lyhyessä ajassa esiin nostettua välillä tiukkasanaisia NATO keskusteluja joita lyhyesti esiin tuo Kokoomus ja RKP . Jotka vielä vähän aikaa sitten väittivät ettei NATO - jäsenyydestä ole aiheellista keskustella juuri nyt ??

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä