Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Evakuointi

Terveellistä ympäristöä tuhotaan tuulivoimaloilla

Ihmiset ja samoin eläimet havainnoivat aisteillaan ympäristöä, ja käsittelevät informaation aivoissaan, kaikki päätökset tuntemuksista käsitellään aivoissa. Saatujen ärsykkeiden mukaan piiloudutaan, ollaan paikallaan hiljaa, toimitaan tai paetaan.

Tuulivoimateollisuus on suurin turvallisuusuhka ja kansanterveysongelma

Forsmanin perheen oli tehtävä Merikarvialla vaikea päätös, kun koko perhe alkoi voida huonosti tuulivoimaloiden tuotannon alettua. Kahdeksanlapsinen perhe joutui jättämään kotinsa, tämä on käynnistänyt energiapoliittisen keskustelun. Tapaus herätti jälleen huomaamaan, miten kallista laskua tuulivoiman terveysongelmien vuoksi kansakuntana maksamme.

 

”Joukkoinnovoimalla” uusi ratkaisu pakolaiskriisiin?

Mitä jos lähestymme yhdessä Eurooppaa ravisuttavaa pakolaiskriisiä käyttämällä hyväksi ”crowdsourcing” eli ”joukkoistaminen” menetelmää?

Heitän alla lyhyesti idean, joka minulle on tullut mieleen ongelmaa pohtiessani. Kehitetään ja koetellaan esittämääni ideaa porukalla ja katsotaan mitä tapahtuu!

Suomen ulkoministeriön evakuointisekoilu Talvisodan alettua

Suomen ulkoministeriön evakuointisekoilu Talvisodan alettua

 

Eduskunta on viikonvaihteen kurppaillut Kauhajoella ja muistellut menneitä.  Puhemies on puhunut hyvin ja asiaa.  On hyvä muistaa kansanvallan vahvuutta, myös vaikeina aikoina, ja kunnioittaa onnistunutta puolustustaistelua 75 vuotta sitten.   http://yle.fi/uutiset/eduskunta_lahti_kauhajoelle_turvaan_tasan_75_vuotta_sitten/7655862

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä