Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Jytkytys

Antoiko kansakunta rangaistuksen sinisille?

Ilmeisen uskottava Yle-mielipidetiedustelu * kertoo tylyn mittaustosiasian – loikkari ja ulkoministeri [!] Timo Soinin de facto johtama Sininen sai tilastovirheen sisään jäävät 1,4 prosentin kannatuksen – tässä vaiheessa. Hävettääkö Timo?

 

Kun perussuomalaiset olivat jytkyn esikammarissa

Kirjoitimme kansalaisnäkemyksen perussuomalaisille vuonna 2009, kun heidän mielipidekannatus lähti kovaan nousuun. Ihmiset odottivat jotain uutta ja suomalaista tavallisen kansan ohjelmaa ja huomista, jotta erityisesti kansallinen yhtenäisyys olisi mahdollista.

Nyt kun aikaa on kulunut liki kahdeksan vuotta alla olevasta tekstin luonnista – näin voimme tarkastella kuinka aiemmin kirjoitettu on toteutunut tai sitten olimmeko oikeilla jäljillä kun perussuomalaisia evästimme.


 

Vihreät ja kaiken muunkin väriset jytkyt

Iltalehdessä ennakoitiin gallupin pohjalta Vihreillä olevan suurin kannatuspotentiaali. Se nyt tuskin muuttuu 38% kannatukseksi, mutta ainakin moni kokee puolueen äänestämisen olevan mahdollisuuksien rajoissa.

 

Ei silmiin osunut Taloustutkimuksen "oikeita" gallup-lukuja, niin lainasin uusimpia tuloksia HS-gallupilta.

 

Soinismin puolustuspuheenvuoro

(Media ja Antti Rinne (Sdp) riepottelee nyt oikein olan takaa perussuomalaisia |11, miksi – niin sitä on todellisuudessa vaikea sanoa. PS saattaa olla liian vaikeasti käsiteltävä mediaväelle. Timo Soini on liian rehellinen sanoissaan ja ne maistuvat usein sisällyksettömiltä – Timo ei kunnioita, eikä arvosta mediaa, joka ei arvosta häntä ja puoluetta – pitää sitä takiaisena, kuten aikanaan presidentti Mauno Koivisto perässä hiihtäjinä, joilta hän kielsi tulkinnat omista puheistaan)

Suvaitsevaisuus ärsyttää, mukasuvaitsevaisuus jytkyttää

Miksi minun pitäisi olla suvaitsevainen, kun niin moni asia ärsyttää minua? Moni sellainenkin asia ärsyttää mistä olisi parempi olla vain hiljaa monestakin syystä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä