Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Libyan pommitukset

Kuka tai ketkä ovat vastuussa Libyan valtion romuttumisesta? Kuka maksaa viulut?

Joku sanoi autoradiossa aamulla, että meidän pitää paremmin kantaa vastuumme Libyan pakolaisista.

Muistelin, miten Libyan pakka oikein meni sekaisin. NATO pommitti sitä lujasti. Että meidänkö pitäisi paikkailla NATOn ja sen suurimman tekijän, Yhdysvaltojen, aikaansaannoksia?

Miksi emme vaadi niitä – ja heidän liittolaisiaan tekemään sitä? Kantamaan vastuuta pommeistaan?

Miksi emme vaadi, että presidentti Obama haastettaisiin Haagiin Libyan pommitusten vuoksi?

*

Syyrian yksipuolinen uutisointi – entä Mosul Irakissa?

Lukijat ovat jo pidempään havainneet mediamme, ainakin tietyin osin, välittävän paljolti yksipuolista ja suunnattua tarkoitushakuista uutisvirtaa lukijoille |1, jotka lopulta elättävät median – myös Yleisradion.

 

Syyria on hyvin vanha kulttuuriperintömaa-alue

Naton tekemät pommitukset estivät suurimmat verenvuodatukset Libyassa..

Tänään HS:n mielipideosastolla oli taas yksi,  niin usein näinä päivinä  kuultu syytös, jossa muisteltiin Yhdysvaltojen ja Naton menneitä ja tulevia sotilasoperaatioita. "Mitään sellaista viestiä ei ole kuulunut, että Yhdysvallat tai Nato olisivat aikeissa luopua Irakin sodan kaltaisista hyökkäysoperaatioista." 

Eekku Aromaan mielestä sentään Yhdysvaltain sisäinen ihmisoikeustilanne on  Venäjää parempi, mutta suurvaltapolitiikka ei ole ollut sen parempaa kuin Venäjänkään. Näinköhän tuo todellisuudessa on?

USA menossa Obaman johdolla sotaan vaikka väkisin - Venäjä vastaa

06.09.2013

On ollut todella turhauttavaa seurata keväällä 2011 Syyriassa alkanutta "kansannousua". Kyseinen kansannousu alkoi joka alkoi sattumanvaraisena ajankohtana Arabikevään innoitettua ihmiset ammuskelemaan toisiaan? Kritiikittömät journalistimme toistavat kuin papukaijat saaden kaiken kansan sanomaan samaa... ja toinen toistaan viisaammat "Idän tietäjät" ennakkoasenteineen haukkuvat kaikki asioista vähänkin perillä olevat salaliittoteoreetikoiksi.


 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä