Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Mika Appelsin

WinCapita-syyttämättäjätetyille miespääoperoijille suuret koppikorvaukset!

Syyttäjä Mika Appelsin ei vetänyt klubin kahta miespäätekijää v. 2011 WinCapita-pääoikeudenkäyntiin. Teko oli niin härski ja hätkähdyttävä, että jopa lakialan ammattilaiset alkoivat puhua, että heidän kohdallaan olisi kyse syytesuojasta –  niin klubien toisella perustajalla kuin klubissa hänen jälkeensä sähköisen kauppapaikan järjestäneellä Hannu Kailajärven miessukulaisellakin oletetaan olevan. Kumpikin oli kaikkien klubien toiminnassa alusta loppuun vv.

JATKUMO GIICLUB, WINCLUB, WINCAPITA KAHDEN EI-SYYTETYN MIESPÄÄTEKIJÄN OSALTA

Ennen kuin jatkan KRP:n eriarvoisesta esitutkinnasta minua on pyydetty informoimaan blogeissani, että ei-yhdenvertaisuus  on saanut myös klubilaiset liikkeelle. Tämä asia kun koskettaa tuhansia suomalaisia! Syyttämättäjättämispäätöksen saaneet klubin päähaaran kaksi miespäätekijää on otettu jo useissa klubilaisten oikeudenkäynneissä ja vastineissa esiin.

 

KPR:n ei-yhdenvertainen, ei-tasa-arvoinen ja ammattitaidoton esitutkinta, osa 1

PIENEN IHMISEN KANTELU SUUREN KRP:N TOIMISTA WINCAPITA-ESITUTKINNASTA

Olen saanut taannoin viisi vuotta kestäneen tutkintani ja kanteluni päätökseen Oulun KRP:n minua kohtaan tapahtuneesta ei-yhdenvertaisesta, ei-tasa-arvoisesta, asenteellisesta ja ammattitaidottomasta esitutkinnasta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä