Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Oligarkit

Mitä Esko Aho ja Hjallis tietävät Viron Danske Bankista?

# Juuri nyt toivoisin avointa keskustelua siitä, miksi venäläiset saavat ostaa palstoja Suomesta -  Turun saaristosta ja muualta -  kun se on suomalaisilta kiellettyä Venäjältä Suomen lähialueilta. Kysyisin myös, miksi venäläiset voivat olla Suomessa kaksoiskansalaisia, vaikka Venäjä on sillä kannalla, että Venäjän kansalainen on vain Venäjän kansalainen ja piste.

Vekkuli Sakasvili

Georgian entinen presidentti ja Odessan entinen kuvernööri nauttii nyt Puolan vieraanvaraisuudesta. Hän on osallistunut sotaan Venäjää vastaan, Maidanleireihin, telttaleireihin Porosenkoa vastaan ja kaikkeen muuhun reippaaseen aktiviteettiin. Ja nimi oli Mikheil Saakashvili.


https://

 

https://

 

Mitähän muuta tämä hyvin aktiivinen veli hopea saakaan vielä aikaan.

Pääministeri Sipilän tie miljonääristä miljardööriksi?


Pääministeristämme on ilmeisesti tulossa puhdasverinen suomalainen oligarkki?

Jo on aikoihin eletty! Ja vieläpä eduskunnan siunauksella? Haloo, demokratia haloo, missä olet? Sipilän tie miljonääristä miljardööriksi käy valtioneuvoston kautta? 

Lakimies: Pääministerille on luotu oma budjetti ohi eduskunnan budjettivallan – koko alkuvaiheessa 2,4 miljardia euroa.  Onko eduskunta edes ymmärtänyt, mitä se on tullut tehneeksi?

Banksterit ja oligarkit ovat ”Titanicin ensimmäinen luokka”

# Asioita seurailevat kansalaiset ovat ensin aavistaneet ja vähitellen vakuuttuneet siitä, että tätä meidän matoista maailmaamme eivät hallitse mitkään demokraattisesti valitut parlamentit riippumattomine oikeuslaitoksineen. Ei, kyllä täällä määrää raha, nimenomaan suuri raha, banksterien, oligarkkien, salakuljettajien ja mafian kaappaamat miljardit. Kiitokset tutkiville journalisteille, että tästä on vedetty esiin lisää luotettavaa tietoa.

Kreikan kroisokset

Kreikka on edelleen vankasti kreikkalaisten omistuksessa; tosin heitä on vain kourallisen verran... Tässä ytimekäs luettelo maan todellisista mahtimiehistä, jotka omistavat lähes kaiken.

Spiros Latsis

Läpinäkyvä uurna ei todista vaalien rehellisyyttä – usein päinvastoin

Oligarkki Petro Poroshenko valittiin Ukrainan presidentiksi. Se oli monille suuri pettymys. Se osoittaa, että talouden perusongelmia eli sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta, rikkaiden ja köyhien karmeaa eriarvoisuutta ei ole aikomus ryhtyä oikomaan Ukrainassa.

   Siitä ei siis muka ollut lainkaan kysymys Kiovan Maidanin aukiolla. Oligarkkien haltuunsa lurjustelemaa omaisuutta ei siis aiota palauttaa kansalle edes Ukrainassa. Tässä kapinassa ei näköjään ole kyse ainakaan reilumman yhteiskunnan ja tasaisemman tulonjaon turvaamisesta.

Vappumarssille oligarkkeja ja bankstereita vastaan!

Työväen vappumarssit alkavat olla katoavaa kansanperinnettä.

Ei olekaan mikään ihme, että työn ja epäreilujen palkitsemisjärjestelmien raskauttamat eivät innostu marssimaan, kun ns. työväenpuolueiden nuoret ja oikeaa työtä kokemattomat johtajat roikkuvat sekametelisoppahallituksessa pääomapuolue Kokoomuksen apulaisina ja istuvat nautiskellen ministeriautojen takapenkillä tai Brysselin-lennoilla.

He tekevät päätöksiä asioista, joita he eivät yksinkertaisesti voi ymmärtää ohuen elämänkokemuksensa pohjalta.

Alaviite Yle TV2:n Venäjä-iltaan 15.4.

Kohta eroava pääministeri Jyrki Katainen antoi Ylen tv-haastattelussa kiitosta ja tunnustusta Ylen venäjänkielisille uutislähetyksille, jotka jakavat venäjän kielellä suomalaista näkökulmaa radiossa ja televisiossa.

Katainen osui näillä kiitoksillaan naulan kantaan. Juuri Ukrainan kriisin kaltaisina aikoina on äärimmäisen tärkeää huolehtia siitä, että Suomen yli 60 000 hengen venäjänkielinen väestö ei jää pelkästään putinilaisen tiedonvälityksen varaan.

Oligarkit tekivät jo "björnwahlroosit"

Suomen johtava pankkiiri Björn Wahlroos on päättänyt siirtää paperinsa Ruotsiin. Eihän tässä ole mitään uutta. Tiedämmehän jo vanhastaan, että rahalla ei ole isänmaata.

Tätä banksterien perusperiaatetta harjoitetaan jo sääntöjen perusteella EU:ssa, jossa ihmiset ja rahat saavat liikkua vapaasti. EU:ssa on näihin mennessä harrastettu ennen kaikkea rahan vapauden edistämistä.

Jos rahalaitokset ovat kohdanneet banksterien suurista palkkioista huolimatta tai jopa niiden johdosta vaikeuksia, veronmaksajarahvas on komennettu ilman muuta maksumiehiksi ja –naisiksi.

”Hehän voivat pettää meidät”

Presidentti Putinin pilkatessa talouspakotteita hän sanoi pakotelistalle joutuneista ihmistä (mm. STT/IS: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288668154534.html): ”Tarvinnee pysyä pois heidän seurastaan, hehän voivat pettää meidät”.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä