Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakko

Älypuhelinpakko yläkouluihin

Kieltämisen sijaan älypuhelin pitäisi säätää pakolliseksi yläkoulun oppilaille. Joissakin tapauksissa myös opettajille. Älypuhelimen hyödyt lyövät laudalta mahdollisen kieltämisen haitat. En usko siihen mahdollisuuteen, että kännykkäkieltolaki olisi maailman ensimmäinen toimiva kieltolaki. Oikeasti. Toki haittojakin älypuhelimista kiistatta on. Onhan haittoja viinakaupoistakin, muttei niitäkään yritetä kieltää. On sitäkin toki kokeiltu.

 

Itsemääräämisoikeus vaakalaudalla

STM:n kansliapäällikkö Sillanaukeelle 9.8.18 lähettämäni sähköposti: Arvoisa kansliapäällikkö, kesä alkaa olla ohi, lomat on pidetty ja syksy uusine influenssakausineen lähestyy uhkaavasti. Tartuntatautilain 48§ on aiheuttanut runsaasti huolta sotealan henkilöstön keskuudessa ja johtuen liian tiukasta/väärästä lain tulkinnasta ovat jotkut alalla työskennelleistä joutuneet luopumaan työstään työnantajan vaatimuksesta.

Sukupuolineutraali avioliittolaki lisää valtion valtaa

Sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksena valtion valta kasvaa merkittävästi. Perinteisesti valtion tehtävänä on ollut vain kirjata vanhemmuus, jolla on luonnollinen perusta biologiassa. Sukupuolineutraalin avioliittolain vallitessa valtio määrää, kuka on vanhempi. Ei ole enää luonnollisia vanhempia, vaan pelkästään juridisia vanhempia.

Juridinen vanhemmuus korvaa luonnollisen vanhemmuuden

JOULUKUUN EU-HUIPPUKOKOUS – EI PAKKOMAAHANOTTOA TAKAOVENKAAN KAUTTA

Eurooppa-neuvosto kokoontuu 17.–18. joulukuuta 2015 EU-huippukokoukseen. Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tuskin kutsukirjeessä Eurooppa-neuvoston jäsenille todetaan seuraavaa:

Kyllä palkansaajien ja päättäjien pakkotyölle

Suomi kohisee eilisestä Suomen sosiaalifoorumista ja sen työttömiä mustanneesta keskustelusta.

  • Onko Jutta taas näyttänyt, että hän ja SDP pystyvät parempaan? Niinhän hän viime wappuna lupasi näyttävänsä. Vai onko näyttäjänä TSL tai koko SDP?

Osallistava sosiaaliturva -session osanottajat (moniko heistä muuten oli asiantuntija eli työtön?) jauhoivat samaa työttömyys-puhetta, jota Suomi suoltaa vuodesta toiseen. Se on tutkitusti työttömiä leimaavaa, mustaavaa ja alentavaa. Työttömät esitetään passiivisina.

Pakosta ja niukkuudesta

Pääministeri Katainen sanoi Kokoomuksen puoluevaltuustossa la 8.2.2014 mielenkiintoisen aksiooman.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä