Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakkosuvaitsevaisuus

Yksi iltapäivä "materialistisessa suvakkikuplassani".

Tänään tapasin erään vanhan tuttuni. (Nimi jätetään nyt harkitusti kertomatta.) Tai olin hänen kanssaan töissä pidempiä aikoja taannoin, nuorempana kun oli pakko tehdä töitä opintojen lisäksi kun pelkkien vuokramenojen jälkeen tuloni olivat 80 euroa pienemmät / kk kuin mitä rahaa tuli muuten taloon.

Shamaanien havaintoja pakolaisvirtaa seuratessa ;)

Hyvinvointivaltioissa ihmisten keskuudessa on jo pitkään vellonut ilmiö, joka on aiheuttanut levottomuutta. Ilmiö on nyt Euroopassa paisuneen pakolaisongelman johdosta laajentunut sellaisiin mittasuhteisiin, että aloimme sitä tutkimaan. Tutkimustemme mukaan kyse on kroonisesta sairaudesta nimeltä ”suvakki”. Tämä sairaus on jo vaivannut ihmiskuntaa jonkin aikaa, vaikka se onkin todettu ja tunnustettu vasta hiljattain. Sairaudelle alttiita ovat hyvinvointi yhteiskunnassa heikompigeeniset ihmiset.

Avoin shekki turvapaikkavirroille saa Suomen oksentamaan

Meillä on Unelma! Rajat auki, ja rajaton maahanmuutto!!  Se ei ole yhtään mikään ongelma, tai edes  haaste, varsinkaan taloudellinen sellainen, näin rikkaalle hyvinvointivaltiolle kuin Suomi on. Meillä, hyvinvointivaltion  kansalaisilla, on varaa avata sydämemme (ja varsinkin lompakkomme) uusille tulijoille rajattomasti, sekä julistaa täysin palkein ja loputtomasti suvaitsevaisuus-uskontoamme sekä myötätuntoa ja ymmärrystä monikulttuurisen ihanuuden ja sen rikkauden ilosanoman nimissä. Amen.

 

Monet nuoret naiset hurahtavat suvaitsevaisuususkontoon

Kielitoimiston sanakirjan mukaan ”suvaita” verbi tarkoittaa sietämistä, sallimista ja hyväksymistä ja ”suvaitsevaisuus” sallivuutta, avarahenkisyyttä ja vapaamielisyyttä. Jo moni oikeus yhteiskunnassa, kuten uskonnonvapaus, sananvapaus, yhdistymisen vapaus perustuu vähimmäismäärään yleistä suvaitsevaisuutta yhteiskunnassa, jotta niitä voidaan harjoittaa kenenkään häirisemättä tai puuttumatta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä