Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Pentti Oinonen

Eduskunnan jättävät siniset epäilevät sote- ja maakuntauudistusta

Eduskunnan vapaaehtoisesti jättävät sinisten kansanedustajat Vesa-Matti Saarakkala ja Pentti Oinonen ovat tänään ilmoituksillaan aiheuttaneet lisää epävarmuutta  pääministeri Juha Sipilän sote- ja maakuntauudistuksen läpimenolle. Näiden ilmoitusten jälkeen hallituksen enemmistö sote- ja maakuntauudistuksen takaa on syöty.

Soinismi puraisi omalla populismillaan omaan nilkkaan?

Media julkaisee mieluusti kansalaismielipidetutkimuksia |1, varsinkin, jos ne tukevat median omia ihanteita, parjauskohteita ja/ tai mieltymättömyyksiään - vaikkapa Ps Jussi Halla-ahon viides lapsi tai tämän ilmoitus johtaa valiintuessaan puoluetta EU-Brysselistä, kuten muuten puheenjohtaja Timo Soinikin teki.

...

Kansanedustajan mielipidekirjoitus ruokkii hapanta ilmapiiriä

Kansanedustaja kirjoitti 14.1.16 Karjalaisen mielipidepalstalla, että 15-vuotias tyttö raiskattiin viime viikolla Kuopiossa ja vahvasti epäiltynä olisi turvapaikanhakija.

Poliisi ei ole kuitenkaan löytänyt minkäänlaista vahvistusta kansanedustajan kirjoittamasta väitteestä.

Joensuun poliisin toiminnasta!

PS: n kansanedustaja kirjoitti Karjalaisen mielipideosastolla tänään turvapaikan hakijan Kuopiossa viime viikon lopulla tekemästä 15-vuotiiaan tytön raiskaustapauksesta.

Seuraava vaihe episodissa oli Joensuun poliisin yrittämä Oinosen noutoyritys kuulusteluun Prisman parkkipaikalta, koska he eivät olleet kuulleet mistään raiskaustapauksesta.

Hommassa kävi kuitenkin köpelösti sillä Oinonen ei suostunut lähtemään poliisiautoon.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poliisi-ei-saanut-oinosta-ky...

Oinosen Pentti

En jaksa copy-pastata. Käykää lukemasta tuolta

 

http://maailmanihmeita.blogspot.fi/

 

Pentti Oinosesta ja hänen selkärangastaan.

Oinosen kielioppositio

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen osaa pitää itsensä otsikoissa tälläkin vaalikaudella. Tällä kertaa hän kieltäytyi puhumasta ruotsia eduskunnassa, vaikka kaikki muut asiaankuuluvat henkilöt sen protokollaan kuuluvana asiana tekivät. Oinonen on oppositiossa omassa puolueessaankin, koska ainakin virallisesti PS:n linja on että ruotsin kieltä ei sinänsä vihata, vaan sen opettamista halutaan vähentää.

Loanheittoa ennen vaaleja

Vaalitaistelun taso ei ainakaan näytä noususuuntaa. Loan heittäminen on jo vaalikentillä yleistä.

Vaalien alla saa näköjään valehdellakin, kommentoi Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kansanedustaja Pentti Oinosen väitteitä siitä, että Sipilä on tehnyt ns. "paskalailla" omaisuuden.

http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719432582_eb.shtml

Sammakoita kansanedustajan suusta

Kansanedustaja Pentti Oinonen ihmetteli eduskunnassa miten voidaan tärvätä 80 miljoonaa "rupikonnien kutupaikkojen suojeluun" ja luetteli sitten sen ilmeisesti Maria Guzeninalta kopioimansa listan "työttömille, eläkeläisille ja lapsiperheille", joille rahat paremmin kuuluisivat kun kosteikoistaan luopuville isännille - tietysti veteraaneja unohtamatta.

Televisiossa tosiaan muhinoidaan

Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps) lausui eduskunnassa 20.2.2014: ”Televisiosta ja lehdistä näet jatkuvasti kuvissa keskenään muhinoivia miehiä ja naisia.”

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä