Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentin vaalit

Kestääkö kehitys Suomen ja Venäjän suhteissa?

Vuoden 2018 presidentinvaalien yhteydessä on paljon keskusteltu Suomen paikasta maailmassa.  Onneksi tontin paikan valinta tapahtui jo vuosituhansia sitten ”varpujen” avulla metsien ja vesistöjen keskeltä.  Nyt  tontilla on viimeiset 100 vuotta keskusteltu millainen talo tulisi rakentaa, sen kulmakivinä voisivat olla seuraavat periaatteet:    

1. Maailmankuvan oikeudellisuus

Äänestetäänkö taas gallupit nurin?

Iltalehti kertoo Accuscoren ennusteesta presidentinvaalien 1. kierrokselle. Olennaisinta ennusteessa on, että tulisi 2. kierros ja että Haavisto ja  Väyrynen ovat varsin tasaisessa kamppailussa kakkospaikasta 13% tietämissä. Tähän voinee ottaa esille Paavo Väyrysen oman tuntemuksen sunnuntailta 7.1. samoin Iltalehdestä: hänen kannatuksensa on yli 10% ja hän on jo toisena.

Onko Google poistanut pyynnöstä ehdokkaiden historiaa?

"Presidentin kanslia halusi poistaa Feministisen puolueen johtajan sitaatin HBL:n jutusta – puolue pitää painostamisena" Lähde: MTV 22.1.2018

Minulla on herännyt vahva epäilys, että onko presidenttiehdokkaiden kampanjatiimit pyytäneet Googlea poistamaan ehdokkaana olevien henkilöiden hakutietoja ja historiaa?

Suomalaiset, High Five!

Ylivoimaisesti kaikkein lähimpänä suomalaisten mielipiteitä on Laura Huhtasaari, joka on n. 40%:lle suomalaisista paras osuma vaalikoneissa. Kuitenkin samaan aikaan gallupit kertovat että vain 5-8% aikoo äänestää Huhtasaarta. Prosenteissa on huikea ristiriita. Eikö suomalaiset enää olekaan kiinnostuneita siitä, mitä mieltä ehdokas on ja mitä asioita hän aikoo ajaa?

Presidenttiehdokkaat 2018 - Kysymykset, joita toimittajat eivät esitä?

 

HYVÄT PRESIDENTTIEHDOKKAAT - 

Muutama kysymys Teille, joihin velkavankeuteen ja köyhyyteen ajettu  kansa Suomessa haluaa vastauksia. Vp. 16.1.2018 mennessä

Tausta: Suomen sosiaalioikeudellisen seuran julkaisu 2016:

Nämä etuudet eivät täytä Euroopan neuvoston sosiaalisen peruskirjan vaatimuksia

Tuleva Presidentti johtaa tulevaisuuttamme!

Presidentin vaalit ovat täydessä vauhdissa. Suuren rahan Sauli on kerännyt aimo potin kannattajiltaan, sotemiljardit eivät saa jäädä jakamatta, varman päälle on otettava! Istuvalla on myös median vahva tuki, sitäkään ei voi olla huomaamatta. Muualla maailmassa on kuitenkin vastaavassa tilanteessa käynyt toisin, käykö meillä, jää nähtäväksi!

Nato, Niinistö kannattaa, kansa ei

Ei ole ihme että Niinistö ei uskalla sanoa olevansa Natoon liittymisen kannalla.  Tämän seikan esiin tuominen voisi nimittäin viedä yli puolet hänen kannatuksestaan vaaleissa ja voisi jopa käydä niin että joku sellainen ehdokas joka ei ole Natoon liittymisen kannalla, voittaisi presidentivaalit viimeisellä kierroksella.

Siispä Saulin kannattaa miettiä miten hän asiasta puhuu vaalitilaisuuksissa.

 

On sääli että Sauli on niin natomyönteinen,

muuten hän olisikin ihan hyvää presidenttiainesta.

Paavon aika on tullut

Paavon aika on tullut. Perustelen tätä sillä, että tilanne on lähtenyt kehittymään heikompaan suuntaan ja presidentimme Sauli Niinistö ei ole onnistunut tehtävässään odotetulla tavalla. Turvallisuuspolitiikka on muuttunut militaristiseksi, sotaan valmistaumiseksi.  Rauhantieltä on lipsuttu jopa luovuttu. 

Aikamme tarvitsee rauhan presidentin, että lapsemme saavat elää turvallista elämää myös tulevaisuudessa. 

Mauri Nygård levittää väärää tietoa tahallaan

Kansalaispuolueen asiantuntijajäsen, entinen IPUn kansanedustajaehdokas,  Mauri Nygård levittää tahallaan blogissaan väärää tietoa presidentin vaalien kannattajakorttien täyttämisestä. Hän kirjoittaa, että kannattajakortteja voi täyttää useammallakin ehdokasehdokkaalle.

http://toisinajattelija.fi/paavolla-on-mahiksia/

En usko, että aktiivipolitiikko voisi olla tietämätön siitä, että jos äänestäjä täyttää kannattajakortin kahdelle tai useammalle ehdokkaalle kaikki hänen täyttämänsä kortit hylätään. Tai jättää sen tarkoitushakuisesti mainitsematta.

Kertoiko Pekka Haavisto viime heinäkuussa totuuden?

Olen lähettänyt alla olevan kirjeen EU:n "ulkoministeri" Federica Mogherinille saadakseni selville, onko Pekka Haaviston Iltalehdelle heinäkuussa antamassa meriselitys siitä, miksi hänen CV:stään puuttuu koulutus hänen hakiessaan EU:n Darfur-suurlähettilään paikkaa heinäkuussa 2005, totta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä