Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Punaviherkupla

Ääliöjournalismi ja punavihertotalitarismi

Jos olen oikein ymmärtänyt, mielipiteenvapaus kuuluu demokraattiseen yhteiskuntaan. Suomalaiseen järjestelmään ollaan ääliöjournalismin ja punaviherpellervojen voimin ajamassa ajatusrikoksiin perustuvaa yhteiskuntaa. Rikollinen ajattelu ei enää riitä agendaksi, vaan nyt yritetään saada myös vanhat mielipiteet rikosten piiriin.

Jos sote kaatuu, kriisi olisi syvä...


Suomen sisäpolitiikka on äkkiä ja yllättäen ajautunut tilanteeseen, jonka seuraukset pahimmillaan uhkaavat kansakunnan yhtenäisyyttä.

Kokoomuksen puheenjohtajan Petterin Orpon polvet notkautti trauman asteelle yksittäisen kansanedustajan Elina Lepomäen ulostulo SOTE-hankkeen kyseenalaistuksella.

Lepomäki oli ulostulolleen selkänojan varmistanut ja se selkänoja on tehnyt kokoomukselle todella kipeää. Mitä sitten, jos tämä myöhäinen, valmisteluvaiheen loppumetreillä tapahtunut polvitaipeeseen potkaisu johtaa ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin?

Vihreiden puheripulia liikkeellä

Saimme taas lukea vihreiden kertomuksia aatemaailmastaan kaupunginvaltuutettu Fatim Diarran kertoessa näkemyksiään maaseudun asukkaista. Iltalehti: "Vihreiden kaupunginvaltuutettuna Helsingissä toimiva Fatim Diarra kirjoitti perjantaina Facebook-kommentissaan, että ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua". Lisäksi hän pitää maaseutuelämää äärimmäisen vastenmielisenä. Kaikkinainen työ eläinten ja luonnon keskellä on kamalaa vihreälle city-ihmiselle.

Vihreät rynnii

Vihreät menestyy Touko Aallon kaudella, kuten oli odotettavissa ja kuten ennustin.

Vihreät ei ole enää sellainen räksyttävä populistinen oppositiopuolue, mitä se oli Niinistön kaudella, eikä myöskään enää sellainen vihreiden arvojen idealistinen ja utopistinen puolustaja mitä se oli ennen Niinistön puheenjohtajakautta.

John Oliver ja Schrodingerin maahanmuuttaja

https://www.youtube.com/watch?v=umqvYhb3wf4

Käsittelen yllä olevaa tv-ohjelma pätkää hyvin kriitisesti ja tarkasti, koska mielestäni se on hyvin kuvainnollinen otanta siitä, miten valtamediassa maahanmuttokeskustelu on hyvin usein lastenkengissä.

”Olen natsi, koska vastustan natsismia.”

Tämä on yksi tapa kertoa miltä minusta tuntuu, kun koitan kuvailla elämänkatsomustani nykyään. Toinen voisi olla, ”olen konservatiivi, koska vastustan konservatiivisyyttä.” Sitten voisi olla vaikka, ”olen fasisti, koska vastustan totalitarismia.”

 

Vihdoinkin hallitus joka yrittää tehdä asioita koko kansan hyväksi

Suomella on ollut äärimmäisen huonoa herraonnea hallitusmuodostelun suhteen jo useamman vaalikauden ajan ja peräkkäin, ennen tätä hallitusta.  Suomessa elettiin kyllä lihavasti monta vuosikymmentä mutta kaikki oli harhaa, ei mellä sellaiseen elintasoon ollut varaa eikä oikeutta , se otettiin velaksi ja nyt alkaa olla se vaihe että velanantajat alkavat muistuttelemaan takaisinmaksusta.

Matti Vanhanen ja muu kioskikirjallisuus

Kun 2010 paikkeilla aloimme suunnitella Sähkeet Uutiskomediashowta, Suomi oli kovin erilainen maa kuin nyt. Maailmanlaajuinen talouskriisi oli alkanut jo 2008, mutta se ei varsinaisesti näkynyt vielä suomalaisten arjessa. ”Eikös se ole niin, että ne menettävät, joilla on varaakin menettää”, muistelen silloisen presidentti Tarja Halosen kuvanneen kriisiä. Vaikutusten Suomeen arvioitiin olevan olemattomat. Nokian asema oli jo heikentynyt markkinoilla, mutta suomalaisilla oli yhä korkea itsetunto siitä, miten hyvin meillä menee.

Avoin shekki turvapaikkavirroille saa Suomen oksentamaan

Meillä on Unelma! Rajat auki, ja rajaton maahanmuutto!!  Se ei ole yhtään mikään ongelma, tai edes  haaste, varsinkaan taloudellinen sellainen, näin rikkaalle hyvinvointivaltiolle kuin Suomi on. Meillä, hyvinvointivaltion  kansalaisilla, on varaa avata sydämemme (ja varsinkin lompakkomme) uusille tulijoille rajattomasti, sekä julistaa täysin palkein ja loputtomasti suvaitsevaisuus-uskontoamme sekä myötätuntoa ja ymmärrystä monikulttuurisen ihanuuden ja sen rikkauden ilosanoman nimissä. Amen.

 

I'm dreaming of a White Christmas

Viime päivinä on kohuttu äärimmäisen paljon Olli Immosen sanomisista. Hän oli kirjoittanut facebookiin asioita. Ja tämän täytyy olla tärkeintä ikinä. Alkuperäinen lausunto on muotoa "I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that our enemies live in, will soon enough burst into a million little pieces. Our lives are entwined in a very harsh times.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä