Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Risikko

Parlamentarismia vai kuningaskaipuuta?

Olen parlamentarismin kannalla. Tuskin me presidenttiä edes tarvitsemme. Mutta kun juuri valittu eduskunnan puhemies (anteeksi käyttämäni virallinen termi), puhuu näin:

"Ennen kaikkea, on suunnattoman hienoa käynnistää valtiopäivät toivottamalla onnea ja suojelusta uudelle tulevaisuuden tekijälle.", Paula Risikko 6.2.2018

Onko tämä jotain kuningaskunta-ajattelua. Perillinen tulee tekemään meidän tulevaisuutumme? Ei mitään Niinistöä vastaan, mutta en vaan ymmärrä tällaista.

Maahanmuuttokysymyksiä Paula Risikolle ja muille vastuullisille

Haaste maahanmuuttoasioihin (toivottavasti hyvin) perehtyneille: Paula Risikko, Päivi Nerg, Elina Lepomäki, Ben Zyskowitcz, Ilkka Kanerva, Matti Vanhanen, Timo Harakka, Jussi Halla-aho, Päivi Räsänen ja muutkin halukkaat ajan hermolla itsensä pitävät vastaajat!

Jeesuksen siskot.

Päivi Räsänen, Paula Risikko ja Susanna Huovinen ovat selkeästi ottaneet tehtäväkseen olla kuin isoveljensä ja pelastaa tämän maailman. Yritetään kaikki paheet saada loppumaan hinnalla millä hyvänsä. Silläkin uhalla, että se vain lisää pahoinvointia.

Tekopyhät kaksinaismoralistit

Ja Räsäselle tiedoksi.Kirkossa annetaan alkoholia lapselle,ehtoollisessa ja konfirmaatiossa viiniä saavat entiset juopot ja ENSIMMÄISTÄ kertaa elämässään alaikäiset,ruumiiltaan ja sielultaan puhtaat lapset. Tämä pappien ja munkkien juomakulttuuri onkin jäänyt räsäsen kieltolakien ulkopuolelle,miten se korvataan jos nuori lankeaa saadessaan viinanhimon ehtoollisella ,konfirmaation jälkeen? Risikko tämä lasten ja perheiden rakastaja,siunaa myös tämän kulttuurin"huostabisnes ei ole ongelma" sarjaa,ristiriitaa näyttää olevan.Vanhemmat leimataan juopoiksi julkisuudessa ja lapsille saa antaa

Stubb/kokoomus valitsi sopivia ja päteviä ministereitä

Kokoomuksen uusien ministereiden nimet ovat tiedossa.  Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeriksi tulee kansanedustaja Lenita Toivakka. Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskisen tilalle tulee kansanedustaja Petteri Orpo.  Paula Risikko siirtyy europarlamentaarikoksi siirtyvän Henna Virkkusen tilalle liikenne- ja kuntaministeriksi. Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty tulee Paula Risikon tilalle sosiaali- ja terveysministeriksi.

Pääministerivaalit käynnissä Kokoomuksessa

Pääministerivaalit käynnissä Kokoomuksessa            12.6.2014

Onko Kokoomuksen pj-kandidaateilla tajua oikeista töistä?

Seuraavassa Eduskunnan tiedostoista löytyvä info:

RISIKKO, Paula Sinikka, s 04.06.1960, Ylihämä

Vanhemmat: autoilija Eino Edvin Pelttari, kampaaja Eeva Annikki Pelttari e. Pajuluoma

Terveystieteiden tohtori, ammattikorkeakoulun vararehtori; sosiaali- ja terveysministeri

Risikko: "Maharotoonta ei ookkaan"

Kokoomuksen puheenjohtajakandidaatti Paula RISIKKO julkisti eilen Helsingin Hakaniemen torilla pienen vaaliesitteensä Työnainen. Tämä kampaaja-äidin ja autoilija-isän tytär on ollut oikeissa töissä 20 vuotta; sairaanhoitajana ja muissa alansa töissä, lopulta terveystieteen tohtoriksi. Tämä on jotakin aivan muuta kuin Stubbin työ EUn sfääreissä, puhumattakaan Vapaavuoresta, jolla ei ole oikeiden töiden tekemisestä mitään tietoa (vertaa Ilkka Kanerva, melkein presidenttiehdokas).

Nössö A-Studio

Eilisessä A-Studiossa olivat Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat tentittävänä. Tilaisuus jäi vaatimattomaksi. Toimittajilla ei ollut teräviä kysymyksiä, eivätkä he vaatineet selviä vastauksia (tyypillistä Suomen TVlle; vertaa kysymykset demarien Antti Rinteelle). Eroja kandidaattien välillä ei juurikaan saatu syntymään; tosin jotakin homoadoptiosta (Risikko) ja Nato-jäsenyydestä (Stubb). Nössöä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä