Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Taparikolliset

EK:N ”DREAM TEAM” TILILLE TOIMISTAAN

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner nimitettiin hallituksen jäseneksi luxemburgilaiseen Saltri II LuxCo-yhtiöön joulukuussa 2012. Luxemburgin kaupparekisterin mukaan Berner on edelleen virallisesti yhtiön hallituksen jäsen, vaikka hän itse väittää toista. Bernerin mukaan hän otti vastaan hallitusjäsenyyden luxemburgilaisessa yhtiössä Kährsin toiseksi suurimman omistajan Hartwall Capitalin pyynnöstä. ”Koin, että oma tehtäväni oli huolehtia suomalaisen perheyhtiön pääoman etujen toteutumisesta”, sanoo ministeri Anne Berner.

Virallinen syntilistani

On perusteltua kysyä vallankahvaan pyrkivien taustoista, etenkin niistä teoista, jotka ovat rikkoneet yhteisön sääntöjä. Syntilista avaa käsitystämme henkilön eettisistä arvoista ja historiasta, sekä auttaa arvioimaan millainen toiminta on todennäköisiä tulevaisuudessa, jos ollenkaan.

Rikollisten paapominen pitää lopettaa!

Myymälävarkaudet ovat lisääntyneet huomattavasti sen jälkeen, kun tekijät huomasivat, että varkauksista ei käytännössä koidu mitään seuraamuksia, jos varkailla ei ole mitään ulosmitattavaa. He vain nauravat ja saattavat jopa repiä sakkolapun poliisin silmien edessä.

Kaupan edustajat arvostelevat ankarasti vuonna 2008 säädettyä lakia, jonka perusteella poliisin kirjoittamia sakkoja ei voida muuntaa vankeuspäiviksi. Nyt kauppiaat ja monet muutkin hämmästelevät, kuinka voimaton yhteiskunta on taparikollisten edessä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä