Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Tietolähteet

Isoimmat huumepomot käräjillä

Kohta alkaa käräjät jossa on osallisena nykyisiä ja entisiä poliisipomoja. Tapaukset liittyy huumeisiin ja tietolähteisiin. Periaatteessa poliisi on se joka määrittää kuka Suomessa saa myydä huumeita ja millä ehdoin.

En ihmettele miksi poliisi lähinnä keskittyy käyttäjien jahtaamiseen ja kannabiksen kotikasvattajiin. 

Korruptio on todellinen ongelma myös Suomessa.

KRP:n Lardot sai virka­rikossyytteen - https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005789867.html

Huumesota myrkyttää myös suomalaisia poliiseja

Aarnion tapaus kumpuaa yhä lisää epäselvyyksiä poliisin toiminnasta ja poliisijohdon toiminnasta. Nyt näyttää siltä, että ylinjohto on siunannut Aarnion tavan tehdä huumepoliisin työtä. Lakeja ei noudateta ja ilmeisesti myös joitakin on lavastettu rikoksien tekijöiksi joita he eivät ole tehneet. Myös syyttäjien toimintaa voidaan epäillä.

Ex-poliisi johtaja Mikko Paatero on yksi epäilyistä, hänhän aktiivisesti bloggailee täälläkin.  Omissa silmissäni Paateron uskottavuus on kadonnut aikoja sitten.

Paatero: tietolähteiden rekisteröintiä ja dokumentointia tarkennetaan!

Tavallaan Paatero on oikeassa. Tavallaan ei.

Varmaankin poliisipäällystön kannalta ajatus on oikea ja tarpeellinen. Mietiskelen vain, että kuinka moni tuossa alamaailmassa oleva alkaa tietolähteeksi. Jos tietää, että hänen henkilötietonsa ja antamansa tiedot tarkoin rekisteröidään.

Jotenkin on tullut sellainen kuva, ettei poliisilla oikein tuo tietosuoja ole kunnossa. Minusta julkisuuteen pääsee/annetaan sellaistakin tietoa, jonka minä pitäisin visusti poliisin omissa käsissa!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä