Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Uskonnollinen väkivalta

Kristityt maailman sorretuin kansanosa

Uudessa Seelannissa tapahtuneen moskeijaiskun jälkeen mm. Hillary Clinton ja Barack Obama lähettivät osanottonsa muslimiyhteisölle. Nyt kun Sri Lankassa murhataan kirkoittain kristittyjä, uhrit ovat heille vain "Easter worshippers." Vaikeaa olla kristitty nykypäivänä.

Työ rauhoittaa - nuoret tarvitsevat haasteita ja tarpeelliseksi tuntua!

Viimeisen tiedon mukaan marokkolaiset nuoret olivat niin Espanjan Barcelon kuin Suomen Turun iskujen takana - nuoria miehiä - kotona Marokossa ei ollut töitä. Lännen eldorado houkutteli, oli odotus työstä ja uudesta elämästä - näinkö? Ehkä, tai sitten ei. Kuitenkaan töitä ei löytynyt ja nuoren miehen/ nuorten miesten energia patoutui ja herkistyi ehkä kutsuille uskonveljiltä, jotka lupasivat jotain sellaista, mistä kaikki kunnon uskovaiset haaveilevat.

 

Mikä mahdollistaa äärikarismaattisuuden synnyn?


1. USKONNOLLINEN SIVISTYMÄTTÖMYYS. Liikkeet, jotka vääristelevät Raamattua mielensä mukaan tai, joissa ylipäänsä Raamattuun kirjoitettu sanoma ei ole etusijalla, saavat helpoimmin kannattajikseen ihmisiä, jotka eivät juurikaan itse tiedä, mitä siellä Raamatussa lukee.

Patmoksen blogikirjoittajien väkivaltafantasiat

Ahvio spekuloi pitkään – toisinaan jopa ihan oikeutetusti - Kölnissä uutena vuotena sattuneesta seksuaalisesta häirinnästä. Ikäviä tapauksia ja jotain niille olisi tehtävä, mutta Ahvion ratkaisumalli on suorastaan ala-arvoinen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä