Daniel Sazonov

Kaikki blogit puheenaiheesta Varkaus

Varo ottamasta varasta kiinni!

Kun varkaan mekon alta löytyy tavaraa (muutakin kuin pikkuhousut), joka ei kuulu hänelle, on aika ottaa käyttöön kovemmat keinot. Syytetään tavaroiden omistajaa etnisestä profiloinnista. HOH HOH HOIJAA.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807202201085967_u0.shtml

 

Kun kauppias haluaa varkaan kiinni, julkaisee varkaasta kuvan, joutuu hän itse syytetyn penkille. Varkaasta tuleekin uhri, jota on kaltoin kohdeltu. Voi reppanaa!

 

Heinolan änkyrät ovat rivissä

Etelä-Suomen  Sanomat jatkaa räksytystään Heinolan suhteen (ESS 23.6). Pääkirjoitustoimittaja Jukka Airo tai joku muu pääkirjoituksen laatinut haukkuu meitä vaihteeksi änkyröiksi, kun emme halua lähteä hyvinvointikuntayhtymään mukaan. Olen jo aiemmin monesti maininnut, että haluamme itse päättää omista asioistamme ja rahoistamme. Se ei tunnu menevän jakeluun Lahden päässä ja varsinkin Airo on haukkunut Heinolaa aina kun vain voinut. Sovitaanko Airo niin, että jatkossa minä päätän kaikista asioistasi ja istun lompakkosi päällä. Eikö kuulostakin hyvältä?

Näpistys vai vihamielisyyden ilmaus ?

Vihreiden vaalikahvion ikkuna rikottiin. Asiaa pidettiin viharikoksena. Keskisuomalaisessa (13.4.) Jyväskylän Vihreiden ehdokas Nico Holmberg totesi tapauksen kertovan ”vihasta erilaisia ajattelukantoja kohtaan sekä pahasta olosta”.

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/2519080-viharikos-olikin-humalaise...

Tapaus osoittautui humalaisen aiheuttamaksi vahingoksi.

Ruotsalaiset panssarivaunuasentajat Suomessa jatkosodan aikana

Ruotsalaiset panssarivaunuasentajat Suomessa jatkosodan aikana

 

*

 

Brittiläiset diplomaatit jättivät Ruotsille nootin 1943.  Nootissa paheksuttiin ruotsalaisten vapaaehtoisten lähettämistä Suomeen edistämään sotaponnistuksia Neuvostoliittoa vastaan.

 

Mutta nootissa ei ollut kyse Ruotsin Frivilliga-komppaniasta Karjalan kannaksella.  Kohde oli toinen.  Kuta kuinkin tuntematon.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä